Filmerna

 

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för C-More

Beck filmernas ordning listar vi här nedan! 

Du kan även köpa filmerna genom att klicka HÄR

STREAMA FILMERNA HÄR

Tibber är i snitt 12.3% billigare än de största elbolagen.

100% förnybar el. 0% nonsens.
Skaffa tibber via bilden ovan eller denna LÄNK

Så får du 500kr i RABATT! :)

       1.       

Lockpojken

               

Handling:

En dag råkar en person, som jobbar på förbränningsanläggningen i Stockholm, till sin fasa hitta en kropp på väg in i ugnen bland soporna. Martin Beck får ta hand om det svåra fallet. Han utgår från att ett mycket brutalt mord har begåtts, men han vet inte när, var, eller hur. Hans enda spår är en kodad e-postadress på Internet, från en man som kommer att mörda igen.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 2.

Mannen med ikonerna

Handling:

En kvinna med rysk bakgrund, Nadya Vasileva, hittas styckad i Långsjön. Från början verkar fallet svårlöst, men efter hand börjar uppgifter göra gällande att ryska underrättelsetjänsten ligger bakom, och fallet tas över av säkerhetspolisen. Då kommer andra omständigheter in i bilden, som medför att Beck beslutar sig för att fortsätta sin utredning, medveten om att hans jobb riskerar stå på spel, allt för att rätt man ska ställas till svar för mordet.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 

3. 

Vita nätter

 

Handling:

En omfattande knarkhärva med förgreningar i Polen avslöjas av polisen. Vid en misslyckad razzia i Huddinge skjuts en av transportörerna ihjäl av Lennart Gavling och Bengt Hakdahl som lyckas fly från platsen. Den mördade mannen visar sig vara Martin Becks son Micke Sjögren, som han fick i unga år, och aldrig haft kontakt med. Mordet för Beck in i en personlig kris, där han tvingas möta det som för många ungdomar är bister verklighet av idag.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 4.

Öga för öga

 

Handling:

En lärarinna vid namn Sara Molinder skjuts till döds i ett parkeringshus i Lännersta industriområde och ögonen skärs ut. Dagarna innan har en kvinna hittats mördad i sitt hem - skändad på sina ögon. Plötsligt dör ytterligare en kvinna och Martin Beck måste hitta ett samband. När han väl gör det förstår han att mördaren fortfarande har ett offer kvar. Men nu gäller det att hitta henne innan mördaren gör det.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 5.

Pensionat Pärlan

 

Handling:

En liten flicka springer rakt ut i gatan och blir påkörd av en bil. Bakom ratten sitter Gunvald Larsson som kört alldeles för fort. Hon avlider senare av sina skador på sjukhuset och Gunvald blir helt förkrossad. Samtidigt sker en taxisprängning vid Silja Lines terminal i Värtahamnen, som blir inledningen till en utredning som visar att flyktingar som kommer med färjan får resan betald om de smugglar in högexplosivt cesium.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 6.

Monstret

 

Handling:

En polisstation i Stockholm blir bombhotad och vid en undersökning av stationen hittas en resväska där bomben kan vara gömd. Man bestämmer sig för att skjuta sönder bomben. När man sedan undersöker portföljen visar det sig att det låg ett spädbarn i portföljen. Chockad av grymheten försöker polisen tysta händelsen, men snart ser förövaren till att media per e-post får reda på vad som har hänt.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

7.

The money man

 

Handling:

En homosexuell polis dubbelliv är betalt och ombestörjt av Becks ärkefiende, Gavling, en höjdare i Stockholms undre värld. I gengäld har den homosexuelle polisen i åratal försett honom med hemlig information från rikspolisens arkiv. När polisassistenten försöker göra sig fri från Gavlings grepp, hittar man plötsligt honom död i en park. Hans död blir startskottet för den sista duellen mellan Beck och Gavling. En duell där ingenting är heligt och det bara finns en vinnare.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

8. 

Spår i mörker

 

Handling:

Bestialiska mord begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Lena Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade. 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

9. 

Hämndens pris

 

Handling:

Dag Sjöberg, Victor Bengtsson och Santos Golenza är tre unga förbrytare. Då de får punktering efter ett inbrott på ett regemente erbjuder två poliser dem hjälp. En av poliserna känner igen Sjöberg och dessutom är bilen full av stulna sprängämnen och vapen. De båda poliserna hittas mördade dagen därpå. Martin Beckoch hans kollegor får till uppgift att hitta mördarna.För Gunvald Larsson innebär det en personlig kris eftersom han var vän med en av de mördade poliserna och börjar leta efter mördarna på egen hand.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 10.

Mannen utan ansikte

 

 

 

Handling:

Jörgen Beckman går ut på en kvällspromenad med hunden och blir brutalt knivhuggen. Gunvald Larsson anländer till brottsplatsen och konstaterar att Beckman inte bara berövats livet utan också fått huden avskalad från ansiktet. Den chockade hustrun beskriver deras äktenskap som lyckligt, men nämner att en utlänning knackade på deras dörr dagen före mordet. Samtidigt avslöjar offrets elektroniska dagbok en förbindelse med en svensk kvinna gift med en pakistanier.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 11.

Kartellen

 

Handling:

När en restaurangägare blir mördad får polisen utreda den kriminella restaurangbranschen. Gunvald Larsson får hålla sig på kontoret eftersom han går på kryckor efter att han skadat foten. Istället blir det Martin Beck och hans kollega Alice Levander som får utreda fallet.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 12.

Enslingen

 

Handling:

Ett lik av en ung naken thailändska hittas vid Beckholmen i Stockholm. Samtidigt hittas en ensam äldre man mördad i en ensligt belägen stuga. Kvinnans obduktionsrapport visar skador efter våldsamt sex och tecken på sperma, hud- och fiberavskrap under naglarna, att hon blev slagen med ett trubbigt föremål mot bakhuvudet, krosskador på kraniet, ålder runt 25 år, legat i vattnet mellan 10 till 14 dagar och hon hade ingen alkohol eller spår av droger i kroppen. Gunvald Larsson får utreda vem kvinnan var medan Alice följer upp spåren från den mördade mannens bostad, och det visar sig snart finnas ett samband mellan de båda.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 13.

Okänd avsändare

 

Handling:

En revisor hittas skjuten på korttidsparkeringen vid Arlanda flygplats. Mannen har varken biljett eller bagage, men Martin Beck upptäcker snart att den mördade hade bokat en enkel biljett till Malaysia. Hans konton var fullständigt tömda, det verkar som om han tänkte lämna landet för gott. Samtidigt med undersökningen arbetar en journalist för högtryck på att avslöja en svindel med atomsopor och EU-bidrag. En sammansvärjning som sträcker sig långt utanför landets gränser.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

14. 

Annonsmannen

 

Handling:

En kvinna blir brutalt överfallen under en cykeltur i skogen. Hon sliter sig loss och under flykten lyckas hon sätta på sin mobiltelefon och få kontakt med sin man innan hennes röst försvinner. Mannen ringer desperat till polisen. Beck och hans män hittar ett kvinnolik i skogen. I samband med brottsutredningen dyker ett mobiltelefonnummer upp. Ett nummer som verkar komma från en annons...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 

 15.

Pojken i Glaskulan

 

Handling:

En kvinna hittas ihjälslagen i sitt hem. I huset återfinns hennes autistiske son, med mordvapnet i handen. Men det dröjer inte länge förrän Martin Beck och hans kollegor misstänker att det är någonting som inte stämmer...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

16.

Sista vittnet

 

Handling:

Flera unga kvinnor från Lettland hittas under en tid mördade på olika platser runt Stockholm. Misstankarna faller först på prostitution men när Gunvald Larsson nästlar sig in i Stockholms porrbransch framkommer det att kvinnorna inte kom till Sverige för prostitution. Det finns istället kopplingar till ett läkemedelsföretag som håller på att utveckla ett vaccin mot AIDS.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

17. 

Skarpt läge

 

Handling:

Efter ett larm om en brutal kvinnomisshandel hittas liket av en man i ett övergivet hus. Husets ägare och hennes två söner har till synes flytt fältet, men blodspår binder henne till platsen. Martin Beck och Gunvald Larsson gör allt för att finna kvinnan och hennes barn, men får veta att de håller sig gömda. Tydligen finns det fler personer som vet varför misshandeln och mordet skett och vad som verkligen ligger bakom.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 18.

Flickan i Jordkällaren

 

Handling:

En film om ett samhälle där lögn och likgiltighet förbigår sanning. En flicka i femårsåldern hittas död i en gammal jordkällare. Det framgår rätt snart att hon varit död en längre tid. Men inget barn har anmälts saknad och Martin Beck och hans kollegor försöker förtvivlat ta reda på vem den lilla flickan var. Vad som också förbryllar polisen är spår på fyndplatsen som tyder på att någon vistats där relativt nyligen. Efter en tid och ett par mystiska händelser i närområdet hamnar utredningen i Berlin med Beck i hasorna för att hitta den riktiga mördaren.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 19.

Gamen

 

Handling:

En före detta toppolitiker delar vid en direktsänd TV-gala ut ett stort stipendium till den svenska idrottsrörelsen - därefter försvinner han spårlöst. Man vet inte säkert om det är ett mord som begåtts, men Beck och hans grupp kopplas ändå in eftersom Oberg känner den försvunne mannen. Spåren leder till den illegala spelmarknaden, en bransch där den minsta skuld är heder och där det kan gå illa för den som inte kan betala.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 20.

Advokaten

 

Handling:

 Den kände advokaten Patrik Hansson mördas brutalt i sitt hem. Motivbilden till mordet ser till en början ganska enkel ut då advokaten varit engagerad i ett mål där ett företag varit åtalat för att ligga bakom ett grovt miljöbrott. När Beck och kollegan Klingström går igenom advokatens kontor hittar man snabbt bevis som ger nytt ljus i utredningen - men vem är det som dragit i trådarna, och varför? För att hitta lösningen måste man gräva vidare i advokatens förflutna och inse ännu en bild av vårt rättssamhälle.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 21.

Den Japansk Shungamålning

 

 Handling:

Efter att en kvinna köpt en japansk shungamålning på auktion och senare hittas mördad på ett hotell i Stockholm, dras polisen in i en mordutredning där man möter konstvärldens baksida med konstförfalskningar och mord. Martin Beck får hjälp av Hans Sperling, en tysk konstintresserad polis och vän till Beck. 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 22.

Den Svaga Länken

 

 Handling:

En ung kvinna hittas våldtagen och mördad (strypt) en mörk natt i en park. De som gör den fasansfulla upptäckten är flickans egna föräldrar. Plötsligt dyker det upp en man som lämnar konstiga och förvirrade uppgifter om iakttagelser han gjort i parken. Utredningen faller på Beck och hans kollegor men de ledtrådar man har är få och knapphändiga. En granskning av andra anmälda överfallsvåldtäkter i Stockholm visar att det finns en koppling mellan brottsplatserna och den blå tunnelbanelinjen, "Gettolinan", men få våldtäktsmän är mördare.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 23.

Det Tysta Skriket

 

 Handling:

Två tjejer, Moa och Jiyan, blir påkörda av ett tåg en mörk höstnatt. Blev de mördade eller hade de själva valt att möta döden tillsammans? När Martin Beck och hans kollegor börjar utreda den obehagliga händelsen möter man det som tillhör vardagen för många unga kvinnor i Sverige idag - för att bli bekräftad måste man tåla hög press, våld och hot, något som leder till instabilitet och självförakt.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

24. 

I Guds Namn

 

 Handling:

En paparazzifotograf mördas brutalt i Stockholm. I hans lägenhet som haft påhälsning av tjuvar efter dådet har såväl dator som fotoutrustning stulits. Beckgruppen försöker finna motivet, man misstänker hämnd. Hade fotografen tagit bilder på fel personer vid fel tidpunkt? Man hittar dock några ledtrådar, bland annat ett USB-minne med massor av foton. När Becks chef Margareta Oberg senare går igenom materialet reagerar hon väldigt kraftigt på två bilder, och gömmer även undan dem medsamma, vilket visar sig vara ett mycket dyrt misstag. Vad fanns på bilderna, varför undanhöll hon dem för Beck, och insåg hon inte bildernas konsekvenser?

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 

25. 

I Stormens Öga

 

Handling: 

 Martin Beck och hans kollegor kopplas efter fyndet av ett bränt kvinnolik in i jakten på en grupp fridfulla miljökämpar som i stället visar sig vara präglade att idka terrorism över gränser. Utredningen försvåras av att Gunvald Larsson i sin tur misstänks av SÄPO för att vara inblandad i mordet, då han är bekant med den kvinna som misstänks ha blivit mördad. Gunvald tvingas hålla sig undan, samtidigt som han jagar de riktiga mördarna, vars nya mål är en attack som kan innebära en katastrof med ödesdigra konsekvenser.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

 26.

Levande Begravd

 

Handling:

I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande Annika Runfelt, en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare, Matte Larsson, för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 27.

 Rum 302

 

  Handling:

En ung kvinna hittas strypt på ett hotellrum i centrala Stockholm. Martin Beck och Gunvald Larsson utreder fallet där spåren leder åt flera olika håll - från stans förorter till nattlivet runt Stureplan. Samtidigt får de tampas med en ny polischef och Martin måste vänja sig vid det faktum att hans dotter dejtar en polis.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

28. 

Familjen

 

Handling:

En ökänd gangsterboss blir mördad i sitt hem, skjuten av en prickskytt. Beck-gruppen kartlägger alla hans fiender, vilket visar sig vara större delen av Stockholms undre värld, och hittar också en koppling till en tvåbarnsmamma som blivit ihjälkörd på en parkeringsplats i en förort.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

29. 

Invasionen

 

Handling:

Kropparna efter två begravda män hittas och trots idoga försök går de inte att identifiera. När sedan ytterligare en man mördas tar utredningen fart och spåren leder till en islamistisk terrorcell. 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

30. 

Sjukhusmorden

 

Handling:

Sonen till en nyligen avliden cancerpatient anklagar sin mors läkare för att ha orsakat hennes död. Kort därefter dödsstörtar läkaren från sjukhusets tak. Vad som först tros vara ett självmord visar sig snabbt vara ett mord.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

31.

Gunvald

 

 

Handling: 

En journalist blir misshandlad till döds i sitt hem. På brottsplatsen finns spår som härleder polisen till en känd indrivare som tidigare varit straffad. Kollegan till den mördade berättar att mannen sysslade med undersökande journalistik och jobbade just nu med en bok om en känd kriminell samt att han hotats upprepade gånger både för sin etniska bakgrund och sitt politiska ställningstagande.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

32.

Steinar

 

 

Handling:

En oidentifierad kropp hittas i resterna av en nedbrunnen husvagn. Man misstänker mordbrand och Beckgruppen kopplas in. Martin Becks chef Klas Fredén har rekryterat den norske polisen Steinar Hovland till gruppen. Han visar sig snabbt vara Gunvalds raka motsats vilket både underlättar och försvårar samarbetet med Martin.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

33.

Vägs ände

 

Handling:

En före detta polis och hans familj faller offer i ett brutalt trippelmord. Vid brottsplatsundersökningen hittas vapen som kopplar mannen till den organiserade brottsligheten. Fynden höjer dramatiken i utredningen markant och frågorna hopar sig. Varför hade mannen dessa vapen i förvar och finns det kollegor kvar i tjänst som vet något?

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

34.

Sista Dagen

 

Handling:

En insats mot en fortkörare slutar med en skottlossning där en trafikpolis skjuts till döds. Spåren efter förövaren är till en början svaga men efter ett tag kan bilen identifieras via en övervakningskamera. När polisen slår till mot bilägaren hittas även han ihjälskjuten och jakten på en mördare med förmodat fler offer för ögonen tar sin början.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

 

35.

Ditt eget blod

 

Handling:

En man misshandlas till döds i Mellanöstern. I Stockholm försvinner en ung kvinna på väg hem från arbetet. Två händelser som kommer att visa sig ha med varandra att göra. Eftersom Martin Beck har sagt upp sig, leder Steinar Hovland sökandet efter kvinnan. Men Martin dras snart in fallet när han hjälper Säpo att utreda en misstänkt terrorist. "Ditt eget blod" är den 35:e i Beck-serien med Peter Haber.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

36.

Den tunna isen

 

Handling:

En omtyckt tränare för ett hockeylag i förorten hittas knivmördad. Frågan är om mordet har med hans sidoprojekt att göra: att lära ensamkommande flyktingar att åka skridskor? En verksamhet som långt ifrån alla i det skyddade lilla samhället uppskattar. "Beck - Den tunna isen" är den andra av fyra nya Beck-filmer som har premiär på C More under våren 2018.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

37.

Utan uppsåt

Handling:

En 12-årig flicka hittar sin mamma liggandes död vid en trappa. När polisutredningen drar igång upptäcker man snabbt att familjen hade skyddad identitet, varför? Har det funnits ett reellt hot mot kvinnan som omsatts till ett mord eller är det andra orsaker till dödsfallet.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3 

38.

Djävulens advokat

 

Handling:

En restaurangägare blir kallblodigt mördad. I närheten finns ett antal vittnen som ser mordet och mördarens flykt, men ingen vill medverka. Beckgruppen ställs inför en minst sagt svårlöst utredning.

 

NYA BECKFILMERNA SOM KOMMER 2020/2021

39.

UNDERCOVER

Handling:

”En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft spaning på detta nätverk, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras.”

Vidare: ”Han låter dock Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, på nåder få arbeta med mordutredningen parallellt med spaningen. Detta får Alex att hamna på ständig kollisionskurs med Fredén.

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 6 NOVEMBER HÄR

40.

UTOM RIMLIGT TVIVEL

Handling:

Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil och Beck-gruppen hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Gruppen blir föremål för en påfrestande internutredning och Oscar hamnar i ett riktigt svårt dilemma.

Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån. Martin Beck är tveksam till hennes sätt att hantera fallet, samtidigt som han själv tycks genomgå en personlighetsförändring. Pressen på Beck-gruppen blir hård, både internt och externt när media får nys om den misslyckade polisinsatsen och det sorgliga fyndet i bakluckan. Det här ska visa sig bli ett av gruppens mest emotionella fall.

STREAMA FILMEN HÄR

41.

Döden i Samarra

En kandidat till Nobels fredspris blir brutalt knivmördad i centrala Stockholm precis efter ett möte med två advokater från krigstribunalen i Haag. Ett av vittnena jobbade tillsammans med Alex när hon var stationerad i Mellanöstern och de har en dragning till varandra som gör att Josef tycker att hon bör hålla sig utanför utredningen. Men Klas Fredén pressar gruppen att lösa det politiskt laddade fallet innan SÄPO tar över. Martin Beck är sjukskriven men fortsätter att gå till jobbet i väntan på en diagnos. Han, Oskar och Jenny tvingas förhålla sig till de växande spänningarna inom gruppen och det visar sig snart att flera av de inblandade bär på farliga hemligheter.

STREAMA FILMEN HÄR

42.

Den förlorade sonen

Ett käkben hittas i mitt ute i skogen. När resten av kroppen hittas visar det sig att den alldeles nyligen är flyttad och tillhör Viktor Eklund, försvunnen sedan fem år. Hans mamma, kända författarinnan Cecilia Eklund, har precis lyckats lägga hans försvinnande bakom sig. Martin Beck höll i utredningen om försvinnandet, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte lik Martins vanliga arbete. Men Martin är väldigt förtegen och ovillig att prata om fallet. Fredén däremot tvekar inte att skylla det dåliga arbetet på Martin. Det är mycket som inte stämmer. Martin är sjukskriven och mörkar för alla hur sjuk han verkligen är. Fredén däremot tar genast chansen och erbjuder Alex Martins tjänst. Han vill ha nytt blod i kåren. Men Alex ser ut att ha helt andra planer. Något som Josef uppmärksammar.

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 4 DECEMBER HÄR

 

43.

Ett nytt liv

"Beck - Ett nytt liv" får streamingpremiär på C More på juldagen, 25 december.

I vinter är publikfavoriten Beck är tillbaka med fyra nya filmer. Först ut är "Beck - Ett nytt liv" som har premiär på självaste juldagen

- Det blir lite som en extra julklapp till alla Beck-fans tänkte vi! Jag kan personligen inte tänka mig något bättre än att krypa upp i soffan med en sprillans ny Beckfilm den 25:e när den största julrushen lagt sig, säger producent Niva Westin Dahl. 

- Det känns oerhört fint att hela Beck-gruppen åter är samlad och den här säsongen står de inför mer komplexa fall och även stora privata utmaningarna, tillägger hon.

Den 43:e Beckfilmen tar vid efter den dramatiska säsongsfinalen i "Beck: Den förlorade sonen". Tittarna lämnades då med Martin Beck (Peter Haber) på operationsbordet och en osäkerhet kring ifall han skulle överleva. Att Martin Beck är vid liv är tidigare bekräftat, men frågan är nu om han kommer kunna fortsätta sitt arbete på mordroteln?

Så vad heter den senaste beckfilmen? jo ett nytt liv. Den nya beckfilmen har premiär 25 december 2021.

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 25 DECEMBER HÄR

44.

Rage room

En brutalt mördad man hittas vid sidan av ett löpspår i skogen. Josef återupptar sin relation med en gammal flickvän Cissi från skoltiden, vars pappa har precis omkommit i en hjärtinfarkt under ett rån. Josef sätts i en komplicerad situation när han går emot Alex direktiv och påbörjar en inofficiell utredning om pappans död

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 21 JANUARI HÄR

45.

58 Minuter

Alex Beijer ska vara med i morgon-tv där även entrepenören Tomas Tormalm ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och hotar Tormalm och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan, där en av deras egna ingår.

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 18 FEBRUARI HÄR

46.

Den gråtande polisen

Beck – Den gråtande polisen är svensk TV-film från 2022. Filmen är den fjärde i åttonde säsongen baserade på Sjöwall Wahlöös fiktiva polis Martin Beck. Den är regisserad av Lisa Ohlin, med manus skrivet av Fredrik Agetoft.

PREMIÄR 18 MARS 2022

STREAMA PREMIÄRVISNINGEN AV FILMEN 18 MARS HÄR

 

47.

DÖDSFÄLLAN

Premiär 25/12 2022

Vilhelm Beck är polisaspirant och ute på sin första praktik i den verkliga världen. Han och hans handledare Trine blir rutinmässigt kallade till ett inbrott. På brottsplatsen blir Vilhelm den som upptäcker en död 17-årig pojke och uppdraget går direkt över till Beck-gruppen. Vilhelm känner sig djupt påverkad av situationen och vill bidra i utredningen, mer än vad hans handledare säger ok till. Samtidigt försöker Martin Beck se till att han får vara en del av Vilhelms utveckling, något Vilhelm inte uppskattar lika mycket. Dödsfällan har premiär på C More 25 december. Känns väntan för lång? Streama någon av våra andra 54 Beck-filmer så länge.

STREAMA FILMEN HÄR

 

SE DE SENASTE BECK FILMERNA 2022 och 2023 GRATIS! 

PREMIÄR DATUM FÖR DE NYA BECKFILMERNA 2022! och 2023

STREAMA FILMERNA HÄR

KÖP ALLA FILMERNA HÄR

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)